Review daripada Puan Anum. Lawati blog menarik Puan Anum: http://anumkhairil.blogspot.my/ 1) Tujuan laman web ini ditubuhkan adalah untuk membantu lebih ramai pengguna diluar sana untuk mencari bilik untuk disewa khususnya di Lembah Klang dan sekitarnya. 2) Benar, memang ada laman web untuk pencarian bilik sewa dan yang paling mendapat sambutan selama ini. Kami merasakan bahawa banyak […]

Continue reading


Penulis Jemputan: Cik Umie Blog: http://hiphiphorray15.blogspot.my/ Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Korang nak carik bilik sewa susah?? Tak ada masa nak cari?? Nak urgent?? Alaaa, semuanya mudah dengan hidup.my ni tau.. Korang just cari dalam mr google, tadaaa Suprise!! Jika korang nak tahu, laman web hidup.my ni telah wujudkan pada Oktober 2015 lagi.. Meskipun masih baru namun […]

Continue reading


Pada awalnya seronok betul melihat pilihan-pilihan bilik sewa yang tersedia. Rambang mata, harga baik, bilik sewa dekat lrt, nak pergi shopping pun dekat, parking pun senang, dalam gambar cantik betul, macam dalam drama petang-petang tengok bilik sewa dalam internet. Sampai hari, hubungi orang yang menyewakan bilik tersebut. Dapatlah berjumpa dengan tuan rumah. Jumpa tuan rumah, […]

Continue reading


Laman web kami menyediakan platform dimana anda dapat membandingkan harga-harga bilik sewa mengikut kawasan-kawasan pilihan anda. Ya, betul, laman web lain pun ada juga, tetapi laman web lain ada sediakan tempat mencari housemates tak bagi anda? Percuma? Tiada kan.. Jika ada pun, dalam kategori bilik sewa, tetapi tiba-tiba mencari housemates. Sekarang kami sediakan platform untuk […]

Continue reading


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
CREATE ACCOUNT ALREADY HAVE AN ACCOUNT?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

X
- Enter Your Location -
- or -